Naše české ovoce chutná prostě báječně.
Marmelády a džemy obsahují převážně 68-80% ovoce, které si můžete vychutnat v kouscích, protože je jen ručně nakrájeno. Sladíme cukrem či medem. Používame čerstvě lisovanou citronovou šťávu a pektin.
Při výrobě marmelád a džemů přidáváme přírodní citronovou štávu a citrusový pektin. Nepoužívame žádné chemické přípravky, ani polotovary.
Fantasticky chutnají na chlébu a pečivu, ke snídani, nebo piknik, do dezertů, moučníků, jogurtů, muesli, a nezapomeňme i na oblíbené palačinky.
Pikantní sýr či paštika v kombinaci s lahodně sladkou chutí ovoce v marmeládě či džemu, nenechá nikoho chladným.
Jen to nepřekombinovat - k jemnému jemné, k pikantnějšímu pikantní.
Nebo jen tak na lžičku, když je mlsná na blízku :).